Translate

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Τούρτα με Μακαρόνια και Σάλτσα Μανιταριών



συνολικός χρόνος:70'

χρόνος προετοιμασίας: 40'
χρονος μαγειρέματος: 30'





          υλικά
  • 500γραμμάρια ριγκατόνι
  • 500γραμμάρια μανιτάρια της επιλογής σας ψιλοκομμένα
  • 3 φρέσκες ντομάτες τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  •  1 καρότο τριμμένο
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • κανέλα
  • πάπρικα
  • τριμμένη παρμεζάνα
       
ΕΚΤΕΛΕΣΗ    
Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τίς οδηγίες τις συσκευασίας.Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την παρμεζάνα.Τα στρώνουμε σε ένα τσέρκι κάθετα,το ένα δίπλα στο άλλο.Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο,σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.Προσθέτουμε και το καρότο και τέλος τις ντομάτες.Βράζουμε για 5' αφου έχουμε προσθέσει και το αλάτι,το πιπέρι,την ρίγανη,την κανέλα και την πάπρικα.Αποσύρουμε απο την φωτιά και περιχύνουμε επάνω στα ριγκατόνι.Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.Έτοιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου