Translate

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Κεικάκια με Κολοκυθάκια και Καπνιστή Γαλοπούλα

συνολικός χρόνος: 30' 

χρόνος προετοιμασίας: 10'
χρονος μαγειρέματος: 20'



          υλικά

  • 2-3 κολοκυθάκια
  • 150γραμμάρια γιαούρτι
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού δυόσμο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη του τυριού.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα αυγά και χτυπάμε με σύρμα.Προσθέτουμε το γιαούρτι,το ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι,δυόσμο ανακατεύουμε και βάζουμε και το αλεύρι.Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα κολοκυθάκια αφού πρώτα τα στίψουμε με το χέρι για να φύγουν τα υγρά τους και την γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια.Τοποθετούμε σε ατομικά φορμάκια αφου τα έχουμε λαδώσει πρώτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 20' μέχρι να πάρουν χρώμα.Έτοιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου