Translate

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Τραγανά Κολοκυθάκια με Παρμεζάνα χωρίς Τηγάνισμα

συνολικός χρόνος: 35' 

χρόνος προετοιμασίας: 10'
χρονος μαγειρέματος: 25'




    
      υλικά

  • 4 μεγάλα κολοκυθάκια
  • 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
  • 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές ροδέλες.Τα ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο.Σε ένα μεγάλο μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C και στρώνουμε στο ταψί λαδόκολλα.Περνάμε τα κολοκυθάκια απο το μείγμα και τα βάζουμε διαδοχικά στο ταψί.Ψήνουμε μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.Βγάζουμε προσεκτικά απο το ταψί με σπάτουλα.Έτοιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου