συνολικός χρόνος: 25'
χρόνος προετοιμασίας: 10'
χρονος μαγειρέματος: 15'
υλικά
- 1 πακέτο πένες
- 400γρ. φιλέτο σολομού
- 200γρ. μπρόκολο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1κουτ.σούπας άνηθο
- ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 3% λιπαρά
- 1 λεμόνι
- 1 σφηνάκι βότκα
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε τον σολωμό σε κομματάκια και σοτάρετε τον με λίγο ελαιόλαδο, σκόρδο και το ξύσμα του λεμονιού.
Αλατίστε, σβήστε με την βότκα και προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το μπρόκολο και τον άνηθο.
Αφήστε την σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά, προσέχοντας να μη πάρει βράση.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα.
Ανακατέψτε τα με την σάλτσα και σερβίρετε τα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου