Translate

Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Σαρδέλες Παντρεμένες



συνολικός χρόνος: 40' 

χρόνος προετοιμασίας: 30'
χρονος μαγειρέματος: 10'



          υλικά

  • 1 κιλό σαρδέλες
  • 2 κούπες ψιλοκομμένος μαιντανός
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανι
  • θυμάρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες,αφαιρούμε το κεφάλι και προσεκτικά το κόκαλο ώστε να μείνει μόνο το φιλέτο.Τις βάζουμε σε ένα μπολ,προσθέτουμε την μουστάρδα,το λεμόνι,το ελαιόλαδο,την ρίγανη και το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.Βάζουμε ένα φιλέτο στο ταψί με το δέρμα προς τα κάτω,απο πάνω μια κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο μαιντανό και απο πάνω άλλο ένα φιλέτο με το δέρμα προς τα πάνω.Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλες.Ψήνουμε στους 200C μέχρι να πάρουν χρώμα.Έτοιμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου