συνολικός χρόνος: 45'
χρόνος προετοιμασίας: 10'
χρονος μαγειρέματος: 35'
χρόνος προετοιμασίας: 10'
χρονος μαγειρέματος: 35'
υλικά:
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
- 1/2 φλυτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο
- 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα αποξηραμένα βερίκοκα
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές σούπας λεμόνι
- 1/2 φλυτζάνι νερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλέτα μας.
Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα βερίκοκα,την μαρμελάδα και τα υπόλοιπα υλικά.Βγάζουμε τα φιλέτα απο το τηγάνι,χαμηλώνουμε την φωτιά,σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε την σάλτσα μας μέχρι να δέσει και να χυλώσει.Σερβίρουμε τα φιλέτα και περιχύνουμε με την σάλτσα.Έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου