Translate

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Ψαρονέφρι με Γλυκόξινη Σάλτσα με Βερίκοκα



συνολικός χρόνος: 45' 

χρόνος προετοιμασίας: 10'
χρονος μαγειρέματος: 35'


          υλικά:

  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
  • 1/2 φλυτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο
  • 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα αποξηραμένα βερίκοκα
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές  σούπας λεμόνι
  • 1/2 φλυτζάνι νερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Σε ενα μπόλ βάζουμε τα ψιλοκομμένα βερίκοκα με νερό να μαλακώσουν.
Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλέτα μας.
Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα βερίκοκα,την μαρμελάδα και τα υπόλοιπα υλικά.Βγάζουμε τα φιλέτα απο το τηγάνι,χαμηλώνουμε την φωτιά,σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε την σάλτσα μας μέχρι να δέσει και να χυλώσει.Σερβίρουμε τα φιλέτα και περιχύνουμε με την σάλτσα.Έτοιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου