συνολικός χρόνος: 45'
χρόνος προετοιμασίας: 15'
υλικά
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
Κόβουμε την κορυφή της ντομάτας σαν καπάκι και αδειάζουμε το εσωτερικό της.
Τοποθετούμε σε ταψί τις ντομάτες διαδοχικά και τις αλατίζουμε εσωτερικά.
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε την κινόα.
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμύδι,το σκόρδο και τα μανιτάρια,προσθέτουμε την κινόα και ανακατεύουμε να λαδωθεί.
Πολτοποιούμε το εσωτερικό απο τις ντομάτες στο multi και τις προσθέτουμε στο τηγάνι.
Ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε την γέμιση να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,πάπρικα,ρίγανη,μαιντανό και την παρμεζάνα και κατεβάζουμε απο την φωτιά.
Μοιράζουμε την γέμιση στις ντομάτες και βάζουμε τα καπάκια.Ψήνουμε για 30'.
χρόνος προετοιμασίας: 15'
χρονος μαγειρέματος: 30'
υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
Κόβουμε την κορυφή της ντομάτας σαν καπάκι και αδειάζουμε το εσωτερικό της.
Τοποθετούμε σε ταψί τις ντομάτες διαδοχικά και τις αλατίζουμε εσωτερικά.
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε την κινόα.
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμύδι,το σκόρδο και τα μανιτάρια,προσθέτουμε την κινόα και ανακατεύουμε να λαδωθεί.
Πολτοποιούμε το εσωτερικό απο τις ντομάτες στο multi και τις προσθέτουμε στο τηγάνι.
Ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε την γέμιση να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,πάπρικα,ρίγανη,μαιντανό και την παρμεζάνα και κατεβάζουμε απο την φωτιά.
Μοιράζουμε την γέμιση στις ντομάτες και βάζουμε τα καπάκια.Ψήνουμε για 30'.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου