Δεν έχετε ξαναφάει πιο κρεμώδες σπιτικό παγωτό!
χρόνος προετοιμασίας: 7'
χρονος μαγειρέματος: 3-4ώρες
υλικά
400ml γάλα καρύδας
400ml γάλα ζαχαρούχο
80γρ κακάο κοσκινισμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το γάλα καρύδας και το γάλα ζαχαρούχο στο ψυγείο όλη νύχτα να παγώσει.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο mixer ή με ράβδο μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει λείο και κρεμώδες.
Τα τοποθετούμε σε φορμακια παγωτού ή δοχείο με καπάκι
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί το μίγμα.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
Μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω λιωμένη σοκολάτα,να αφαιρέσουμε κακάο ή να προσθέσουμε σταγόνες σοκολάτας,τριμμένο μπισκότο κ.α.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου